TASTE IT

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΗΣ
ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΤΗΣ PEPSI

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Play

WILD CHERRY

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΥΣΗ

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Share

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου διέπεται από τους κατωτέρω όρους, από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Υπεύθυνος Επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι η εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «PEPSICO/HBH A.B.E.»» και έδρα τον Δήμο Αγίου Στεφάνου Αττικής (22ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας. Τηλέφωνο: 210 6298600, [εφεξής η «Εταιρεία»].

2. Γενικοί Όροι Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απόρρητη και η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα ευλόγως απαραίτητα τεχνικά και λοιπά μέσα για τη διασφάλιση του απόρρητου χαρακτήρα της επεξεργασίας αυτής. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο, κατά περίπτωση και ανάλογα με το σκοπό επεξεργασίας, προσωπικό της Εταιρείας ή /και το προσωπικό τρίτων εταιρειών, εκτελούντων την επεξεργασία, με τις οποίες έχει συμβληθεί η Εταιρεία και επεξεργάζονται τα δεδομένα για λογαριασμό της, υπό τον όρο τήρησης των υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας που περιλαμβάνονται στις σχετικές συμβάσεις.

3. Σκοπός της Επεξεργασίας. Σκοπός της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία συλλέγονται δια του παρόντος δικτυακού τόπου είναι ο εξής: α. ο έλεγχος της τήρησης των όρων χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου, β. ειδικότερα και όσον αφορά σε προσωπικά σας δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρεία για την διατύπωση ερωτημάτων/ παραπόνων κτλ, σκοπός της επεξεργασίας είναι η αποστολή απάντησης σε εσάς αναφορικά με τα εν λόγω ερωτήματα/ παράπονά σας και η τυχόν βελτίωση των παρεχόμενων από την Εταιρεία προϊόντων και υπηρεσιών και γ. ειδικότερα και όσον αφορά σε προσωπικά σας δεδομένα που διαβιβάζονται από εσάς στην Εταιρεία στο πλαίσιο διαγωνισμών που αυτή οργανώνει, σκοπός της επεξεργασίας είναι η ανάδειξη των νικητών των διαγωνισμών αυτών, ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους και η απόδοση των δώρων στους νικητές τους.

4. Αποδέκτες των Δεδομένων.
Αποδέκτες των δεδομένων:
(α) Για στοιχεία που υποχρεούται ή δικαιούται η Εταιρεία να ανακοινώνει βάσει σύμβασης, νομοθετήματος, δικαστικής και κανονιστικής αποφάσεως: δημόσιες και ανεξάρτητες διοικητικές αρχές, δικαστικές αρχές καθώς και δημόσιοι λειτουργοί
(β) για στοιχεία σχετικά με διαγωνισμούς που διενεργεί η Εταιρεία μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου: σε πρόσωπα αρμόδια για την διοργάνωση των διαγωνισμών και την απόδοση των δώρων στους νικητές και (γ) Για όλα τα αναγκαία για την επίτευξη κάθε συγκεκριμένου σκοπού επεξεργασίας στοιχεία: η Διοίκηση και οι εκάστοτε σχετικές υπηρεσίες της Εταιρείας. Η Εταιρεία δε θα αποκαλύπτει, πωλεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω.

5. Δικαιώματα Πρόσβασης και Αντίρρησης Ως υποκείμενα προσωπικών δεδομένων έχετε το δικαίωμα:
(α) να γνωρίζετε εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρεία (δικαίωμα πρόσβασης) και (β) να προβάλλετε οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που σας αφορούν, ρητώς συμπεριλαμβανομένης και της δυνατότητας να αιτηθείτε διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων (δικαίωμα αντίρρησης,). Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 6298000 (Διεύθυνση: 22ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας Τ.Κ. 14565 Άγιος Στέφανος Αττικής).

6. Διατάξεις (Cookies). Η Εταιρεία ενδέχεται να χρησιμοποιεί διατάξεις (cookies), με αποκλειστικό σκοπό τη διενέργεια της διαβίβασης μίας επικοινωνίας μέσω δικτύου ηλεκτρονικών επικοινωνιών ή στην περίπτωση που η χρήση τους είναι αναγκαία για την παροχή υπηρεσίας της κοινωνίας της πληροφορίας, την οποία έχετε ζητήσει ρητά. Πρόκειται για κατηγορίες διατάξεων (cookies), για τις οποίες δεν απαιτείται, βάσει της νομοθεσίας, η λήψη της προηγούμενης συγκατάθεσής σας. Οι εν λόγω διατάξεις (cookies) είναι μικρά αρχεία κειμένου που, εφόσον έχετε επιλέξει να τα δέχεσθε, βάσει σχετικών παραμετροποιήσεων του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας για τους ανωτέρω σκοπούς, χωρίς ωστόσο να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε το φυλλομετρητή (browser) του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση των διατάξεων (cookies) σε συγκεκριμένα πεδία της παρούσας ιστοσελίδας είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης διατάξεων (cookies) σε καμία περίπτωση.

7. Ειδικοί Σύνδεσμοι. Οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση του παρόντος δικτυακού τόπου μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) με οποιονδήποτε άλλο δικτυακό τόπο δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της Εταιρείας ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης για την πολιτική που ακολουθείται στο δικτυακό αυτό τόπο σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

8. Αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Η Εταιρεία σας ενημερώνει ότι η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την πραγματοποίηση μη ζητηθεισών ηλεκτρονικών επικοινωνιών είναι κατά νόμο παράνομη. Κατά συνέπεια οι χρήστες υποχρεούνται να απέχουν από οποιαδήποτε τέτοια πρακτική στο πλαίσιο του παρόντος διαδικτυακού τόπου.

9. Ανήλικοι. Αν και το δικαίωμα χρήσης του παρόντος διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζεται σε φυσικά πρόσωπα άνω των 14 ετών, πρόθεση εν γένει της Εταιρείας είναι να μη συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων που τυχόν έχουν πρόσβαση στο δικτυακό της τόπο, εκτός αν ρητώς ορίζεται διαφορετικά σε αυτόν και για τους ειδικότερους κατά περίπτωση σκοπούς και μόνο (π.χ. συμμετοχή ανηλίκων σε διαγωνισμό που διεξάγεται μέσω του διαδικτυακού τόπου). Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί από την Εταιρεία, τυχόν ανήλικοι χρήστες του δικτυακού τόπου που διαβιβάζουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα στην Εταιρεία, υποχρεούνται και αναμένεται να έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν επιτρόπων τους 10. Τροποποίηση των παρόντων όρων. Η Εταιρεία δύναται να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας, κάθε δε τροποποίηση θα ισχύει από την εισαγωγή της στον παρόντα δικτυακό τόπο.